lunes, 29 de marzo de 2010

A Matanza do Porco Celta

Ola a todos.

Como xa sabedes moitos o próximo día 11 de Abril imos a facer unha nova matanza do porco.

Coma sempre imos repartir o Porco Celta en lotes de carne fresca de 3 kg cada, compoñendose de Xamón, Lomo, Costilla e Panceta.

O que queira un ou máis lotes pode enviar un mail a milloelandras@gmail.com ou chamar por teléfono ao 607543505 ou anotarse neste post. O Mércores día 14 de Abril baixaremos a Coruña para levar a cada un o seu lote, ainda que o que o prefira pode vir pola finca a recollelo.
O precio que ten que poñer cada un é de 10€/kg.
Xa hai bastantes lotes pedidos, asíque animádevos. De todas maneiras si non chega con un Porco, matermos dous.

As partes de Porco que non se utilizen para carne fresca irán destinadas a Rixóns (chicharrones), chourizos e para salar. Cando estén listas avisaremos a todos.

Se alguén ten capacidade para conxelar medio Porco ou un Porco enteiro só ten que pedilo.

E mentres, xa sabedes, o que queira polos de corral, queixo fresco, ovos, .... que se anime.

Saúdos a todos,
Marta e Víctor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario