A segunda xornada do curso de cociña superou con creces á
primeira en canto a participación, xa que ademais da que xente repetiu, e
sumouse a ela outra tanta que escoitou da oportunidade de aprender a preparar
os productos da horta directamente da man dunha profesional coma Inés Redondo…
¡e degustalos!
Os pementos ó albariño foron os máis eloxiados da xornada,
pero a mermelada con tomate tampouco se quedou atrás e ¿que mellor que facer
conservas cando temos tantos excedentes da horta?
Ó final da xornada
fixemos choiva de ideas para pratos que preparar os seguintes días: alguen comentou as flores de calabacín, as
xudías, remolacha, acelga,… inda non sabemos cal será o tema, pero volo diremos
tan pronto como o saibamos…
Un día máis, antes de irse para casa, a xente recoletou a
súa verdura do invernadoiro e levou froitos silvestres e outros productos que
dende Millo e Landras estamos orgullosos de compartir convosco.
Esperamos veros a todos este xoves que ven, axudando a
voltarlle a vida á Escola de Agricultura Ecolóxica de Vilasantar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario