III XORNADA DE COCIÑA
CON VERDURA DE TEMPADA
VERDURAS RECHEAS, A ACELGA E AS MIL
POSIBILIDADES e BIZCOITO
DE ZANAHORIA
CURSO CON DEGUSTACIÓN
DIAS 29 de Agosto
LUGAR Escola de
Agricultura Ecolóxica de Vilasantar
HORA 12h – 14h
Impartidas por Inés
Redondo, cociñeira e xerente do
Hotel Rústico Lar da Mota.
|
|
Nestas xornadas aprenderemos como preparar pratos de
verdura de tempada dunha forma diferente
e divertida.
Ven a
cociñar connosco e disfruta dos sabores maís puros dos productos ecolóxicos de tempada.
PREZO: 3/ € persoa (o pago farase o mesmo día
do curso)
|
Inscripcións e información
No Concello, no tlf 981 778 169
En Millo e Landras nos tlf 981 778
168 // 607 543 505 milloelandras@gmail.com
Organizan: Concello de Vilasantar
Finca Ecolóxica Millo e Landras S. Coop.
No hay comentarios:
Publicar un comentario